livin blues 300x205JJ Blues & Roots belooft zaterdagavond weer een mooie bluesnight te worden met Livin’ Blues Xperience. Onder leiding van Nederlands bluesicoon Nicko Christiansen, weet de band de bluesliefhebbers in hun ban te houden. 

Niet alleen in ons land is er veel belangstelling voor hun muziek. Zo speelde de band al in Moskou in het majestueuze Svetlanov theater in Moskou en zijn zij zeer regelmatig op tour in vooral de Oostbloklanden zoals Polen, Hongarije, Slovakia maar ook Duitsland, Luxemburg, Noorwegen, Denemarken Spanje en zelfs Indonesië!

Hun laatste wapenfeit is de cd Alive & Kickin’ die live werd opgenomen speciaal op verzoek van de vele fans. Met Niko Christiansen, blueszanger van het eerste uur, icoon van de Nederlandse blues scène op verschillende saxen en mini gitaar, gitarist Loek van Der Knaap, bassist Jeroen van Niele, drummer John Kakiay en Bas Kleine op mondharmonica heeft de band een bezetting die staat als een huis.

De tweede band die deze avond optreed is de Meryn Bevelander Band is een driemans alternative blues ‘n rock/blues ‘n roll formatie uit Nijmegen rond gitarist Meryn Bevelander. Meryn wordt begeleid door zijn broers Florian op drums en Aron op bas. De band speelt naast zelfgeschreven tracks maar ook werk van o.a. Joe Bonamassa en Gary Clark jr. op. De broers stonden op vele festivals, waaronder Culemborg Blues, Texel Blues, Hongerige Wolf, Polderpop en in België op het prestigieuze Delirium Blues Festival. JJ Blues & Roots begint om 21.00 uur. De deur is een half uur voor aanvang open.

Zat 26/05    JJ’s Blues & Roots: Livin’ Blues Xperience

Meryn Bevelander Band

Aanvang 21.00 uur, entree € 10,-, JJ Music House

-advertenties-

-goede doel-