alpe dhuezVijf zorgverleners en één advocaat uit Zoetermeer fietsen op 7 juni samen de Alpe d’Huez op. Hiermee hopen ze 15.000 euro op te halen voor onderzoek naar kanker. Om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen houden zij een speciaal benefietverjaardagsfeest op woensdag 2 mei in winkelcentrum Meerzicht.

Het verjaardagsfeestje op 2 mei is van deelneemster Angel Sellier. “Normaal gesproken neem ik altijd vrij op mijn verjaardag, maar omdat het meivakantie is en ik gewoon moet werken, heb ik besloten om mijn verjaardag te vieren met een benefietverjaardagsfeestje speciaal voor de Alpe d’HuZes.” Angel viert haar feestje op haar werkplek, apotheek Middelwaard. In een feesttent bij de apotheek kan iedereen vanaf half acht ’s morgens meedoen aan leuke en sportieve activiteiten.

Programma

Het activiteitenprogramma start met een estafette-fietssessie. Fysiotherapie Meerzicht zorgt voor een trainingsfiets die hopelijk geen minuut stilstaat. Elke gefietste minuut levert namelijk één euro op voor het SGZ-fietsteam Alpe d’HuZes.  Leverancier van geautomatiseerd ingepakte medicijnen Spits BV sponsort deze fietsmarathon.

Al enige tijd staat er in apotheek Middelwaard een grabbelton. Grabbelaars konden meedingen naar leuke prijzen, zoals een stuntfiets en meer dan 100 andere leuke prijzen die door ondernemers en vrijwilligers zijn gedoneerd. De uitreiking van die prijzen vindt plaats op 2 mei.

Andere activiteiten zijn onder andere: bandenplakworkshops door fietsenmakers van Piëzo, stoelmassages door Zeraja massages en ballonartiest Hans Scheven maakt van 13.00 tot 15.30 uur ballondieren voor de kleintjes. Daarnaast zijn er tussen 12.00 en 15.00 gezonde hapjes van Eten met gemak. Voor alle activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het goede doel.

Het SGZ-fietsteam Alpe d’HuZes bestaat uit:

Coen Verweij, apotheker

Hans van Riel, huisarts

Angel Sellier, apotheker

Robert-Jan van der Wart, advocaat

Jens Graupner, huisarts

Natasja Sturm, praktijkondersteuner

 

-advertenties-

-goede doel-