speelmeer voetbalSportief en energiek de herfstvakantie doorbrengen wordt mogelijk dankzij een aanbod van creatieve, sportieve maar vooral leuke activiteiten die deze herfstvakantie zullen worden georganiseerd. Er zullen sporten om te beoefenen zijn maar ook lekker klauteren en buitenspelen is erbij. Genoeg te doen.

Zoethout

Lekker buitenspelen bij Zoethout deze herfstvakantie. Er zijn er veel leuke sport- en spelmaterialen te leen om er een heerlijke buitenspeelmiddag van te maken. Iedereen van 4 tot en met 12 jaar is welkom. De activiteit is gratis. Kom je ook buitenspelen?
Wanneer: Maandag 22 oktober
Waar: Zoethout Palenstein RKF Playground, Rakkersveld 157
Tijd: 15.00-17.00 uur
Kosten: Gratis

Sport4you

Kennis maken met vier verschillende sporten? Dan is Sport4you er speciaal voor jou!
In twee uur sportplezier komen vier verschillende activiteiten aan bod. Aan het einde ben jij een echte sportprofessional! Aanmelden voor de ochtend kan vanaf 09.45 uur en voor de middag vanaf 12.45 uur op de locatie. De toegang is € 1.80 en met de ZoetermeerPas is de activiteit gratis.
Let op: de activiteit is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.
Wanneer: Dinsdag 23 oktober
Waar: Sport4you, 8 t/m 12 jaar, Buytenwegh Sportzaal, Den Brabanderhove 20 -
Tijd: Van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur.
Kosten: 1,80, met ZoetermeerPas gratis.


Speelmeer

Samen klimmen en klauteren, springen op luchtkussens en zwemmen. Dat kan bij Speelmeer! De Combinatiefunctionarissen Sport bieden weer volop sport- en spelactiviteiten aan. Tevens kun je naast het sporten ook heel veel andere leuke activiteiten doen. De toegang is € 3,10 voor kinderen en volwassen begeleiders. Kinderen met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van de pas gratis toegang.
Wanneer: Donderdag 25 oktober
Waar: Speelmeer Rokkeveen, Sporthal De Veur, Prismalaan 40
Tijd: Van 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: 3,10, met ZoetermeerPas gratis.


Natuursprong

Ga mee op avontuur in het Balijbos! Met een leuk programma ontdek je op een sportieve manier de natuur. Hutten bouwen, avontuurlijke spellen en broodjes bakken. Allemaal dingen die ze doen bij Natuursprong! Geschikt voor stoere jongens en meiden van 8 tot en met 12 jaar, die niet bang zijn om vies te worden. Van te voren aanmelden is verplicht. Dit kan door je naam, leeftijd en telefoonnummer door te geven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvang je verdere informatie. Deelname is gratis.
Wanneer: Vrijdag 26 oktober
Waar: Natuursprong Rokkeveen, Stadsboerderij De Balijhoeve, Kurkhout 100
Tijd: 10.00 tot 15.00 uur.
Kosten: Gratis

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-