voedselbankactieSinds 2012 organiseert de Floravontuur Businessclub jaarlijks, in samenwerking met Golden Tulip Hotel Zoetermeer - Den Haag, de Floravontuur Voedselbankactie. Met deze actie worden veel gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank geholpen in de periode rond de Kerstdagen.


Het doel is om alle 250 voedselbankgezinnen in Zoetermeer een smakelijke en voedzame Kerst gunnen. Tijdens de netwerkborrel op 10 oktober van de Floravontuur Businessclub bij Van Waay Interieurs is op symbolische wijze de aftrap gedaan van deze voedselbankactie. Floravontuur-voorzitter Anke van As doneerde symbolisch de eerste twee voedselpakketten aan Joost de Jager van de Voedselbank Haaglanden. Joost de Jager, bestuurslid Voedselbank Haaglanden: “Een doneeractie als deze, geïnitieerd door lokale ondernemers, werkt voor ons en onze vrijwilligers enorm stimulerend!”


Krachten gebundeld

Na een voorzichtige proef vorig jaar, ondersteund door Adriaan Verheul van PLUS Verheul, waarbij voor het eerst gebruik is gemaakt van online doneren, zijn dit jaar de krachten nog verder gebundeld en hebben ook de Zoetermeerse marketing- en mediabedrijven Loyals en Mediageniek zich aangesloten om de actie te ondersteunen. Het resultaat is een doeltreffende donatiewebsite die de komende periode via een mediacampagne bij alle ondernemers in de regio onder de aandacht wordt gebracht.
Meedoen is dit jaar erg simpel. Via de website www.voedselbankactie.nl  kan er een boodschappenpakket geselecteerd worden die direct via iDeal afgerekend kan worden. Doneren kan al vanaf €20,00.

-advertenties-

-goede doel-