IMG 3956Dive Post Zoetermeer organiseerde rond kerst haar jaarlijkse kerstnachtduik in zwembad De Veur. Een feestje boven en onderwater met lichteffecten en zelfs kerstmuziek onder water. Alle leden genoten van de speciale kerstsfeer rond het water.

2017 09 02 Faizel Soekhai 2Een afvaardiging van het bestuur en Technische Commissie van SV DSO heeft aan trainer Faizel Soekhai medegedeeld dat het contract aan het einde van het seizoen niet zal worden verlengd. Faizel is op dit moment bezig aan zijn 3e seizoen bij de club uit Zoetermeer.

VoetbalSpeciaalWat in 2015 begon als een eenzaamheidsproject, is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige club voetballiefhebbers die geld in gaat zamelen voor het goede doel. Dit onder de naam oliebollenoudeknarrentoernooi ofwel Open NK Walking Footbal. Het geld is voor een geniale ligfiets voor kinderen met spasme.

20151224 160008Tenniscentrum Meerzicht organiseert voor de 13e  keer in de kerstvakantie een open jeugdtennistoernooi. Het jeugdtoernooi is deze keer in de 1e week van de kerstvakantie, van 27 december tot en met 30 december 2017. Alle Zoetermeerse jeugd van Zoetermeer is van harte welkom om sportief mee te tennissen.

FCZAfgelopen zondag moest FCZ thuis aantreden tegen HOV/DJSCR uit Rotterdam. Bij winst zouden de Zoetermeerders zich aansluiten bij de subtop in 3C.

-advertenties-

-goede doel-