DUTCH OPEN 1

Glenn, Rayan, Nicky met hun gewonnen prijzen

De Zoetermeerse karateka’s Glenn, Rayan en Nicky, uitkomend voor Unity’99 Rotterdam, hebben afgelopen weekend weer met succes deelgenomen aan een hoogstaand karatetoernooi. De Karate-do Bond Nederland organiseerde de , de Open Nederlandse Kampioenschappen tot 21 jaar in Almere.

Alle drie waren in vorm en draaiden hun partijen tactisch, kwalitatief en doelgericht. Het resultaat: zilver voor Nicky Gerritsen en brons voor Rayan Laghmich en Glenn Leggedoor. Glenn Leggedoor kwam uit in de categorie cadet male kumite -63 kg en vocht zich keurig en beheerst naar de kleine finale. Hier pakte hij wel verdiend de derde plaats en een mooie bronzen plak.
Rayan Laghmich kwam uit in de categorie U12 male kumite -39 kg.In deze poule met 12 deelnemers liet Rayan zich van zijn beste kant zien en plaatste zich ook voor de kleine finale. Deze won hij overtuigend en pakte de bronzen plak. Nicky Gerritsen kwam uit in de categorie junior female kumite +59kg. Op overtuigende wijze won zij alle voorrondes en plaatste zich zodoende voor de finale. Hier werden door beide partijen geen scores gemaakt. Op hantei (scheidsrechters beslissing) mocht Nicky een mooie zilveren plak in ontvangst nemen.
Nicky, Rayan en Glenn hebben dit toernooi ervaren als een goede generale repetitie ter voorbereiding op de Nederlandse Kampioenschappen die komend weekend zullen plaatsvinden in Zoetermeer.