NK2017 3613Drieëntwintig karateka van Kai Sei hebben in de diverse categorieën gestreden voor een plek op het erepodium van het Nederlandse Kampioenschap karate kata en kumite -21 jaar 2017.  Het was voor de 10e keer dat Budoschool Kai Sei officiële Nederlands Kampioenschappen verzorgde voor de Karate-do Bond Nederland.

Foto NK 2In het weekend van 25 en 26 november vond de jaarlijkse officiële Nederlandse Kampioenschappen Karate -21 jaar 2017 plaats, met de onderdelen kata (vorm) en kumite (sparren). Tijdens deze kampioenschappen, die dit jaar 542 deelnemers telde, streden Nederlandse karateka’s van alle stijlen voor de felbegeerde nationale titels.

taverzo schotlandMet een 3-1 overwinning in het Schotse Glasgow heeft Enjoy & Deploy Taverzo een belangrijke stap gezet voor plaatsing bij de laatste 8 in de Europese ETTU Cup. Na de glansrijke overwinning op Drumchapel Glasgow kunnen de Zoetermeerse tafeltennissers uitkijken naar de returnwedstrijd, waarin de plaats bij de laatste 8 gehaald kan worden.

sv oosterheemSV Oosterheem (SVO) moest het afgelopen zaterdag thuis opnemen tegen titelkandidaat vv Semper Altius uit Rijswijk. Na vorig weekend de stadsderby tegen FC Zoetermeer gewonnen te hebben, gingen de mannen van trainer Fred van Dokkum vol vertrouwen het duel aan.

DWO 2DWO moest in de competitiewedstrijd tegen v.v. Koudekerk (KDK) uit Koudekerk aan den Rijn de punten delen, eindstand 2-2. De ploeg kon de 1-0 voorsprong van de eerste helft niet vasthouden en zag in de laatste 20 minuten de wedstrijd kantelen.

-advertenties-

-goede doel-