20170625 181014De Zoetermeerse karate- en budoschool Kai Sei deed in het weekend van 24 en 25 juni mee aan de Austrian Junior Open kampioenschappen in Salzburg (Oostenrijk). Sarah Hagenaar ging met zilver naar huis, Wissal el Boudakhani met brons.

sportgalaHet Zoetermeerse Sportgala wordt vrijdagavond 30 juni bij de opening van Festival Culinair. Maar liefst 175 sportkampioenen zullen worden gehuldigd op de Markt, die voor het festival helemaal is omgetoverd tot festivalterrein.

Roadrunners123ledspots.nl kleedt Roadrunners Zoetermeer aan voor een bijzondere wedstrijd in de Dolomieten. Elk jaar zijn er een paar Roadrunners die meer willen dan alleen asfalt. Zij kozen voor de Primiero Dolomiti Marathon.

beachvolley veldenHet Beachvolley spektakel vindt dit jaar later plaats dan anders, maar zondag 3 september kunnen alle beachvolley fans weer als vanouds terecht bij het Zoetermeerse Noord-Aa strand. De inschrijving voor de teams is al gestart.

Nashaira EmanuelsonPro Patria turnster Nashaira Emanuelson(Pupil 1 N1) wist het hoogste eremetaal te bemachtigen bij het NK tijdens het Fantastic Gymnastics en is de nieuwe Nederlands Kampioene in haar leeftijdscategorie op de meerkamp. Op zondag turnde ze ook nog mee in de toestelfinales op brug en balk. Ook hier wist ze wederom een nationale titel te pakken op brug en een zilveren plak op balk na een ex equo met de nummer 1.

-advertenties-

-goede doel-