Afgelopen zaterdag organiseerde Karate-Do San voor de 15e keer de ‘Open West Brabantse kampioenschappen 2017’. De Zoetermeerse karateka’s Glenn, Rayan en Nicky, uitkomend voor Unity’99 Rotterdam, vielen in de medailles: 2x goud en 1x brons!

FB IMG 1494753130195Glenn Leggedoor kwam uit in de categorie kumite jongens 13-14-15 jaar -65kg. In deze poule streden 15 jongens mee voor het eremetaal. Glenn vocht zich keurig en beheerst naar de kleine finale en pakte wel verdiend de derde plaats en een mooie bronzen beker!

Goud!

Rayan Laghmich kwam uit in de categorie kumite jongens 10-11-12 jaar -35kg. In deze poule met 16 deelnemers liet Rayan zich weer van zijn beste kant zien. Scherp en doelbewust wist hij al zijn partijen te winnen en nam, net als de 13e en 14e editie van dit toernooi, ook dit jaar weer het goud mee naar huis! Nicky Gerritsen kwam uit in de categorie kumite meisjes 13-14-15 jaar +60kg. Een vrij pittige poule met 13 gretige dames. Nicky vocht gefocust wedstrijd voor wedstrijd en wist deze met winst naar zich toe te trekken. Het hoogste podium én de gouden beker waren een feit.

(Van links naar rechts Glenn, Rayan, Nicky)