geuzendag logoDe online voorinschrijving voor de 15e Geuzenloop Zoetermeer is vandaag van start gegaan. De jubileumeditie van de populaire Geuzenloop  wordt dit jaar op 24 september gehouden. Het belooft andermaal een gezellig en sportief hoogtepunt te worden.

IMG 20170415 WA0080Voetbal-  Het team JO9-1 van SV DWO is kampioen geworden in de 1ste klasse. Onverslagen gingen zij de winterstop in en nu na de winterstop zijn zij kampioen geworden in de eerste klasse. De JO9-1 van DWO vertrok zaterdag 15 april vol goede moed naar SVC'08 voor hun kampioenswedstrijd. De thuisploeg had nog geen punt verloren, dus de jongens en meisjes van DWO wisten dat ze er vol tegen aan moesten.

IMG 20170418 WA0005De Zoetermeerse karateka Nicky Gerritsen van de karate Academy Unity99 te Rotterdam, wist afgelopen zondag 16 april tijdens de eerste editie van de ‘International Amsterdam Kumite Cup’ een glorieuze prestatie neer te zetten. Met ruim 550 deelnemers , vanuit 77 clubs uit 19 landen was dit een toernooi met een sterk internationaal bezet deelnemersveld.

IMG 0044The Dutch Dragons Drakenbootvereniging organiseerde zaterdag voor de 20ste keer de Drakenboot Race op het Noord-Aa. De deelnemende teams bestonden uit Nederlandse teams maar ook uit het buitenland.

 TAV5549 ed 1 webMet een 6-4 overwinning op Avanti 1 zijn de dames van Enjoy & Deploy Taverzo overtuigend kampioen geworden in de landelijke 1e divisie. Een fraaie mijlpaal omdat dit kampioenschap voor het eerst in de geschiedenis van Taverzo door de dames is behaald. Promotie naar de eredivisie is hiermee een feit. Drie wedstrijdpunten waren voldoende, het werden er 6.

-advertenties-

-goede doel-