King Bee Music Agency organiseert zaterdag 16 december de Bluesnight in JJ Music House met 3 fantastische bluesbands. The BluesFirm, The Blues Bones en Dusink Blues staan garant voor een avondje genieten van onvervalste blues muziek.

BluesfirmThe BluesFirm is dé nieuwe Nederlandse Bluesband. De 5 ervaren blues muzikanten Freek Carels (gitarist) en Peter van den Heuvel (zanger) Nico Droppert (bassist), Bram Smeele (drums), mr. Hammond Arjan spelen de blues en bluesrock vanuit het hart. The Bluesfirm maakt uiteenlopende herkenbare Blues met emotie, lach, traan, volume, dynamiek, improvisatie, plezier en liefde voor de blues.

The Blues Bones, een fantastische bluesband uit België, werd in 2012 tijdens the Blues Challenge door het publiek verkozen als Publics favourite. De band heeft daarna in een razend tempo de Belgische en Nederlandse bluesscene veroverd. Hun debuut album Voodoo Guitar ontving fantastische reviews en lovende kritieken. Net als de opvolgers ”Live @ De Bosuil” en ”Saved By The Blues”. Inmiddels zijn zij ook in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk razend populair. Hun kenmerken zijn passie, gevoel, en een enorme ‘’liefde’’ voor The Blues !! Hun invloeden zijn niet op de vingers van één hand te tellen. Men hoort Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Walter Trout, Joe Bonamassa en vele anderen.

Dusink Blues speelt blues vanuit de onderbuik, een uitzonderlijk dynamische band die soms fluistert, maar ook kan brullen. De band bestaat uit Kees Dusink, Stephan Bijl, Marc Bocken, Marco Overkamp en Donald van der Goes. Dat dit niet zo maar de eerste de beste muzikanten zijn, wordt onderstreept met meerdere Dutch Blues Award-nominaties voor zowel Kees, Donald als Marco. Kees werd zelfs al eens uitgeroepen tot winnaar van de Blues Award voor beste gitarist. De band speel blues met een randje roots en een snufje soul of funk. Van prachtige ballads tot stampende shuffles en swingende westcoast blues.


De Bluesnight begint om 20.00 uur. Kaarten in de voorverkoop € 12,50 op www.jjmusichouse.nl . Aan de deur € 15,-

-advertenties-

-goede doel-