20161231 96512Zoetermeer krijgt ook dit jaar weer een vuurwerkshow tijdens Oud & Nieuw. Om de Markt heen, waar de show wordt gehouden, zijn vuurwerkvrije zones zodat iedereen veilig van het vuurwerk kan genieten. Alle Zoetermeerders zijn zondag 31 december om 23.45 van harte welkom om gezamenlijk af te tellen naar het nieuwe jaar.

De vuurwerkshow begint om middernacht vanaf het Dobbe-eiland. De meeste horecazaken rond het Stadhuisplein zijn dit jaar ook tijdens Oud & Nieuw geopend.

Vuurwerkvrij

 

20161231 96607De Markt, het Stadhuisplein, Zuidwaarts, Oostwaarts, het Marseillepad en de achterzijde van de Londenstraat aan de kant van de Dobbe is aangewezen als vuurwerkvrije zones. Ook het meenemen van vuurwerk is niet toegestaan. Handhavers zullen hier extra op controleren.

 

Jongerenfeest 

Evenals voorgaande jaren organiseert de gemeente tijdens de Nieuwjaarsnacht een jongerenfeest in het Silverdome van 01.00 tot 06.00 uur. Jongeren tussen 15 en 22 jaar zijn van harte welkom om te feesten tot in de vroege uurtjes. Net als vorig jaar kunnen feestgangers met bussen zorgeloos en kosteloos worden vervoerd van en naar het feest. Alle haltes en tijden zijn binnenkort te vinden op www.firstnoise.nl. Zo kunnen jongeren die na de vuurwerkshow door willen naar het feest om 00.30 uur de bus pakken vanaf de Frankrijklaan naar het Silverdome.

-advertenties-

-goede doel-