IMG 5426Het jaarlijkse Sinterklaasfeest in Castellum Palensteyn bracht weer veel plezier en vertier voor jong en oud! De middag ging van start met een lunch voor 50 ouderen. Later in de middag vierde Sinterklaas feest met alle kinderen in de grote sportzaal.

De senioren hebben genoten van zelfgemaakte erwtensoep met roggebrood en linzensoep. Alles was bereid en uitgeserveerd door actieve vrijwilligers uit de wijk. Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie verzorgden voor alle ouderen een optreden. Ook Sinterklaas zelf kwam natuurlijk even langs met zijn Pieten.

IMG 5367   IMG 5379  

In de grote sportzaal ging het feest verder voor de kinderen. Iedereen genoot van het optreden van de leerlingen van Cadenza. Vanaf de tribune vermaakten 200 kinderen en hun ouders zich met de gevarieerde show. Toen ook Sinterklaas nog langs kwam was het feest echt compleet. Aanvullend was voor oudere kinderen een uitdagend sportprogramma georganiseerd en de hele kleintjes met hun ouders vermaakten zich uitstekend met schmink en de aanwezigheid van sinterklaas en pieten.

Het  geslaagde sinterklaasfeest in Palenstein werd mogelijk gemaakt door Stichting MOOI, Kern kinderopvang, Palet welzijn en gemeente sport combinatie functionarissen en Piëzo en vele vrijwilligers.

IMG 5405  IMG 5424 

Foto's door: Piet Nicolaas

-advertenties-

-goede doel-