DSC 0867In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het verhaal van Zoetermeerder Desh Chisukulu (41).

IKC de Waterlelie schenkt boeken aan Kinderpoli Lange LandSinds enkele maanden heeft IKC de Waterlelie een rijk gevulde bibliotheek via het landelijke project 'De Bibliotheek op School'. Omdat de school zo een geheel nieuwe collectie boeken kreeg bleven er veel in goede staat verkerende boeken over. Deze zijn onlangs geschonken aan de Kinderpoli van het Lange Land Ziekenhuis.

ronald de jong dunblaneMet de titel 'Met Bach het nieuwe jaar in', zal organist Ronald de Jong het eerste concert in de Oude kerk van 2018 verzorgen. Onder andere  het bekendste stuk van Bach n.l diens Toccata en fuga in d.kl terts zal op het programma staan. Daarnaast een feestelijk concerto en een aantal koraalvoorspelen.

20140110-9257Kerst is voorbij, en de kerstboom gaat er weer uit. Lever uw boom in op 6 januari en win mooie prijzen! Ook dit jaar kunt u in heel Zoetermeer uw kerstboom weer inleveren. Op zaterdag 6 januari van 13.00 tot 16.00 uur is op de onderstaande plaatsen een inzamelpunt. Elke ingeleverde kerstboom geeft kans op een mooie prijs.

20170716 Zondag in het Park 1 GVW 3920In de tweede helft van het jaar was het mis met de Haringtest, werd de ijshockeyvereniging gered en kwam badmintonner Erik Meijs om bij een zwaar ongeluk in Duitsland. Ook was er veel te doen rond het zwembad.  Dit is het Zoetermeer Actief jaaroverzicht 2017 deel 2.

-advertenties-

-goede doel-