Robbert 1In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het portret van Robbert Roos, Stadsdichter van Zoetermeer.

aptroot

In de zomervakantie laten we u nogmaals genieten van de mooiste verhalen van het afgelopen jaar. Portretten, series en mooie verhalen. Leest u mee? Vandaag het portret van burgemeester Aptroot.

bazztilleAteliers BaZtille opent zaterdag 9 december om 16.00 uur officieel een tentoonstelling met werken van cursisten van het atelier van Hortense de Kooter. De tentoonstelling is te bezichtigen vanaf donderdag 7 december 2017. De deuren van gaan open om 13.00 uur.

 

20121117 6564We hebben een aantal Sinterklaasfoto's uit de oude doos gevonden, met dank aan Beeldbank Zoetermeer. Nu Sinterklaas weer in het land is willen we u deze nostalgische foto's niet onthouden. Vandaag: Sinterklaas bezoekt Zoetermeer en wordt ontvangen door burgemeester Aptroot, 2012.

wereldlichtjesdag 2Elk jaar worden op de tweede zondag van december een uur lang kaarsjes gebrand ter nagedachtenis van overleden kinderen. Door de tijdzones ontstaat er een etmaal lang een band van licht om de wereld als teken van verbondenheid met elkaar en met de overleden kinderen. Dit jaar is deze Wereldlichtjesdag op zondag 10 december.

-advertenties-

-goede doel-