Bazar2Stadsmuseum Zoetermeer organiseert - in samenwerking met Stichting Piëzo, Riboet Verhalenkunst en Talk of the Town - de tweede editie van de Zoetermeerse Bazar. Vorig jaar was deze feestelijke welkomstmiddag voor vluchtelingen met een verblijfsstatus een groot succes. Dit jaar werd besloten het succesvolle concept door te zetten èn uit te breiden. 

bu-kdv-njoyAls ouder wil je graag een goede en betrouwbare opvang voor je kind. In ons overzicht hebben wij alle opvangadressen in Zoetermeer op een rij gezet. Bekijk: Kinderopvang.

Wokgroenten met zalmSpeciaal voor Zoetermeer Actief heeft Marco Vroedsteijn van Smugglers’ Kitchen deze zomervakantie lekkere recepten voor u gemaakt. Het zijn eenvoudige makkelijke gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Vandaag deel 8: wokgroenten met zalm.

keerpunt zwembad 6De onzekerheid over het voortbestaan van buitenbad Het Keerpunt houdt al 5 jaar Zoetermeer in zijn greep. In 2013 werd het zwembad verkocht aan Sweet Lake Wellness, onder de strikte voorwaarde dat het buitenbad elke zomer opengesteld zou worden. Dit jaar zou het laatste jaar zijn... 

logo wvdaWist u dat 2,5 miljoen volwassenen in Nederland moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen? Daarnaast hebben zij vaak ook moeite met digitale vaardigheden. Tijdens de Week van de Alfabetisering van 4 tot en met 10 september wordt hier extra aandacht aan besteed.

-advertenties-

-goede doel-