De Stichting Noord Aa Fit heeft deze week het verlossende bericht gekregen: de bouw van het beweegpark aan het Noord Aa kan beginnen. De gemeente Zoetermeer gaf officieel de lang verwachte omgevingsvergunning af en daarmee toestemming voor de start van de bouw. 

beweegpark2De Stichting wil aan het Noord Aa "1000m2 beweegpark bouwen waar iedereen gratis kan doen wat hij of zij wil. Een sintelbaan, een ouderenbeweegtuin, calisthenics, jeu de boules, bootcamp en free running: het kan allemaal," aldus de Stichting. "Het mooie van dit plan is, dat je lekker buiten kan zijn en kunt doen wat bij je past. Gepland is al dit moois bij het Noord AA bij de Happy Moose en de Roadrunners. Duurzame toestellen, dat willen wij graag. Zo kwamen wij uit bij Yalp. Zij zorgen ook voor de speeltoestellen in Zoetermeer."

Fondsen

"Voor dit plan hebben we 180.000 euro nodig. Momenteel zijn we erg druk met fondsenwervingen en crowdfunding," meldt de stichting op haar facebookpagina. "Wil je meehelpen aan een prachtig beweegpark voor jong en oud? Dat kan! Voor slechts 15 euro per jaar ben je 'mede-eigenaar'. Wat krijg je hiervoor terug? 1 dag per jaar workshops, fitness, voedingsadviezen, freerunning en vele andere extra's. Plus het hele jaar onbeperkt toegang. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het Beweegpark.

-advertenties-

-goede doel-