team sociaal makelaars juliDe coördinatoren activiteiten van Palet Welzijn worden sociaal makelaars. Het is n iet alleen een verandering van naam , maar ook een nieuwe manier van werken.

SAM 2945Het waait en het is bewolkt alsof er zo weer regen kan gaan vallen. Het is om drie uur dan ook wat rustiger dan vorige week op het terrein van Zondag in het Park. Van de bezoekers hebben de meesten toch voor de zekerheid regenkleding of paraplu's meegenomen. Maar goede muziek en een aarzelend doorbrekend zonnetje zorgen ervoor dat de sfeer weer gezellig is.

beweegpark1De Stichting Noord Aa Fit heeft deze week het verlossende bericht gekregen: de bouw van het beweegpark aan het Noord Aa kan beginnen. De gemeente Zoetermeer gaf officieel de lang verwachte omgevingsvergunning af en daarmee toestemming voor de start van de bouw. 

kringloop schuurtje vincentiusHet Schuurtje van Vincentius is weer open op zaterdag 5 augustus van 09.00 tot 15.00 in de Plesmanstraat 7-8, Zoetermeer. Er is een groot aanbod van huishoudelijke artikelen, boeken, Cd’s en Dvd’s, meubels, lampen, klokken, (kinder) kleding, speelgoed en audioapparatuur.

logodgwWoningcorporatie De Goede Woning is vanaf morgen weer beperkt bereikbaar. Als gevolg van een brand was De Goede Woning afgelopen week alleen bereikbaar voor spoedeisende zaken.

-advertenties-

-goede doel-