jongerenfeest NicholaasparochieDe H. Nicolaasparochie sluit het Jeugd- en Jongerenseizoen zaterdag 24 juni af met het inmiddels traditionele Jeugd- en Jongerenfeest. Vanaf 15.30 uur zijn er allerlei leuke, spetterende activiteiten in en rondom het Parochieel Centrum De Kapelaan aan het Nicolaasplein te beleven. Voor kinderen wordt een springkussen neergezet en voor tieners zijn er leuke workshops. 

 

Kinderen kunnen meedoen aan waterspelletjes of aan de workshops creativiteit of bijbels theater. Voor de tieners zijn er twee workshops: V-loggen en een grafity-workshop. Tegen 18.00 uur is er een bescheiden BBQ. Afsluitend is er om 19.00 uur een gezamenlijke jeugd- en jongerenviering in de Nicolaaskerk onder leiding van de pastor Walther Burgering.

 

Age of Empires

’s Avonds is er vanaf 19.30 uur een jongerenfeest in de vorm van een LAN-Party voor jongeren van 15 jaar en ouder. Neem je eigen laptop mee naar de jongerenruimte van het Parochieel Centrum De Kapelaan en speel Age of Empires. Geen zin in this game? Dan is er op de top-floor van de jongerenruimte een wii in stelling gebracht. Voor ieder wat wils dus.

 

Opgeven

Opgeven voor de workshops en de LAN party is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Het liefst voor aanstaande vrijdag 20.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ovv naam en leeftijd. Meer informatie bij Walther Burgering (0629.562.865) of via www.nicolaasjongeren.nl

-advertenties-

-goede doel-