foto agaath 2foto agaath 1Basisschool De Spelevaert viert op vrijdag 30 juni het afscheidsfeest van juffrouw Agaath v.d. Pal, de huidige adjunct-directeur. Na bijna 40 jaar in het onderwijs en ruim 31,5 jaar op de Spelevaert wordt het tijd voor haar (zelfgekozen) prepensioen.

Vanaf het begin van haar carrière heeft juf Agaath op Zoetermeerse basisscholen gewerkt. Juffrouw Agaath is altijd een vrolijke, energieke en leuke juf voor de kinderen en zo is ze ook voor ouders en collega’s. Ze is heel betrokken bij ieders persoonlijke leven en is altijd in voor een praatje. Als adjunct-directeur en als leerkracht heeft Agaath voor de Spelevaert heel veel betekend. Juffrouw Agaath is van nature al erg mensgericht, en op zakelijk gebied is ze praktisch ingesteld en weet ze van aanpakken. De school, de ouders en de kinderen zullen haar dan ook heel erg gaan missen.

Op de Spelevaert  is er op vrijdag 30 juni 2017 is een groots afscheidsfeest voor haar. Eerst wordt juffrouw Agaath feestelijk onthaald op de speelplaats van de Spelevaert met muziek en beweging. Vervolgens is er feest in de aula van de Spelevaert met cadeaus en optredens van de kinderen. De kinderen mogen die dag feestelijk verkleed op school komen. Vanaf  half vier tot vijf uur is er een receptie voor de ouders en andere bekenden om feestelijk afscheid van juffrouw Agaath te nemen. ’s Avonds is er nog een etentje en feest in kleinere kring. De Spelevaert bedankt juf Agaath, voor alles en wenst haar het allerbeste in de komende jaren. Juffrouw Agaath wil liever geen cadeaus. Als er mensen zijn die toch iets willen schenken, dan wil ze graag een bijdrage om spelmateriaal te kopen voor de kinderen.

-advertenties-

-goede doel-