20170610 106153Er is in dit weekend weer veel te doen in de stad, we hebben alle evenementen even voor u op een rij gezet. Bij Silverdome zorgt de 112 Veiligheidsdag voor het nodige spektakel, op de Markt kunt u langs bij de Autoparade van Zoetermeerse autodealers en even verderop bij de Dobbe vindt u het Food Truck Festival.

Vandaag is ook de eerste dag dat de Zoetermeerse markt langs het Marseillepad staat en in de Dorpsstraat werd de Positieve Ambassade geopend, waar u ook nog de hele middag terecht kunt voor gezelligheid en wat lekkers.

Op het Dobbe -Eiland staat drie dagen lang het Toost Foodtruckfestival Zoetermeer, met 12 verschillende foodtrucks, live muziek en heel veel gezelligheid! U kunt er zaterdag nog terecht tot 23 uur, op zondag gaan de foodtrucks open van 13 tot 21 uur.
 
Gemeente, Politie, Brandweer en andere veiligheidspartners organiseren ook dit jaar een grootse 112veiligheidsdag. Kom naar de 112 veiligheidsdag bij het Silverdome. De dag opent spectaculairder dan ooit, zorg dat je er vanaf het begin bij bent!
 
Zoetermeerse dealers showen vandaag hun nieuwste modellen tijdens de Zoetermeerse Autoparade! Op de Markt staan de auto's uitgestald en kunt u verschillende merken en types bewonderen én uitproberen.
 
Altijd al op de foto gewild met de helden uit Het Zandkasteel? Het kan op zondag 11 juni. Kinderen kunnen dan op de foto met Sassa, Toto en Koning Koos. Een vrolijke en gezellige middag met een zomers tintje. Volop vermaak voor de kids met een Super Sand Terras en een schminkteam.
 
 
Bij Uittips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-