dp ckc 3Het CKC verbouwt, hierbij zal ook de foyer veranderen en een nieuwe naam krijgen. Draagt de foyer na de verbouwing jouw verzonnen naam? Verzin een leuke naam en win een huiskamerconcert!


De verbouwing van het CKC –gebouw is al gestart en heeft intussen twee nieuwe studio’s opgeleverd. De verbouwing van de foyer naar een heuse entree met een grand café sfeer inclusief een klein open podium zal deze zomer starten. In het najaar is er dan een inspirerende en gezellige plek om een kopje koffie te drinken, facebook te checken (mèt gratis wifi) en mensen te ontmoeten.
Help jij een naam voor de nieuwe entree te vinden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.vóór 19 juni die inspirerende, artistieke of gave naam (vergeet niet je eigen naam en telefoonnummer erbij te vermelden). Misschien ben jij dan wel de gelukkige winnaar van een huiskamerconcert bij jou in de voorkamer! En natuurlijk krijg je als winnaar een belangrijke rol in de opening van deze nieuwe entree samen met de wethouder en directeur van CKC & partners. Deelnameformulieren zijn ook verkrijgbaar bij de receptie.

-advertenties-

-goede doel-