prokkelHet Bruisteam Palenstein nodigt mensen met en zonder beperking uit om samen te Prokkelen in Palenstein. Maandag 12 juni kunnen bewoners van 55 + met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten en samen knutselen.

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. De Prokkelweek slaat al jaren een brug tussen mensen en zorgt voor leuke activiteiten in een gezellige sfeer.

De gezellige ‘prokkel’- en knutselmiddag wordt gehouden Castellum Palensteyn en is gratis voor de deelnemers. Deze dag wordt georganiseerd door: Middin, MOOI, Palet Welzijn en Piëzo

Wanneer: Maandag 12 juni

Tijd: 15.00 – 17.00

Kosten: gratis

Aanmelden: maandag t/m donderdag 9.00 – 17.00 aan de balie van het Castellum Rakkersveld 253, Tel. 079-8887770

 

Informatiebijeenkomst over 'Leven met een beperking'

Op maandagochtend 12 juni wordt tijdens de informatiebijeenkomst in PiëzoCentrum Palenstein aandacht besteed aan het leven met een beperking. Cliënt ondersteuner Leonie Teske van Middin en Adelle Kuik van stichting MEE zijn gastsprekers deze ochtend.

Tijdens de themabijeenkomst is er gratis kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0 – 4 jaar De bijeenkomst is van 09.15 uur tot 11.15 uur in PiëzoCentrum Palenstein, Rakkersveld 253. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met Christine Advokaat, via 079-8885550 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  

-advertenties-

-goede doel-