persfoto ZIHP 17De Zoetermeerse zomer is weer aangebroken en dat betekent natuurlijk dat ‘Zondag in ’t Park’ ook weer begint. De organisatie is in handen van Terra Art Projects. Het worden vijf zotte zomerse zondagen om niet te missen.

IMG 0110De kinderen van daltonschool Annie M.G. Schmidt in Buytenwegh de Leyens werden vrijdag als heuse filmsterren onthaald op school. De rode loper lag uit en 2 piccolo’s stonden klaar om de kinderen, die verkleed waren als filmsterren, te ontvangen.

20170701 108684Sinds 2013 wordt de afschaffing van de slavernij in Palenstein herdacht bij de herdenkingsplaquette. Daar legde dit jaar wethouder Taco Kuiper een krans. In zijn speech bracht Taco goed nieuws voor de stichting Herdenking Slavernijverleden, een volwaardige erkenning van de Keti Koti in Zoetermeer.

ronald de jong dunblaneOrganist Ronald de Jong geeft woensdag 5 juli in de Oude Kerk (Dorpstraat 59) het laatste lunchpauzeconcert van dit seizoen. Er staat ook eigen werk op het programma.

Goodfellas ps comatoKinepolis Zoetermeer vertoont in juli 2017 drie meesterwerken van topregisseur Martin Scorsese. Een unieke kans om Taxi Driver, Goodfellas en Raging Bull op het grote scherm te bewonderen.

-advertenties-

-goede doel-