zoetermeer blues 300x300De Kroegentocht van Zoetermeer Blues speelt zich af in de avond van vrijdag 2 juni tussen 17:00 en 01:30 uur binnen diverse horecagelegenheden in de Dorpsstraat en het Stadshart, met gratis entree en live muziek.

Waar kun je allemaal terecht?

Café Hovestein in de Dorpsstraat 182 met coverband MPac. MPac is een spontane band met pure passie voor muziek. De band beschikt over een zeer breed repertoire, geschikt om naar te luisteren, op te dansen of….te rocken!

Brasserie Oh Die in de Dorpsstraat 108 met Nouked Acoustic. Met alleen gitaar en zang blijft Nouked Acoustic in de ‘old school’ sfeer, met voornamelijk soul en blues. Gewoon lekker om naar te luisteren en te genieten. Muziek in zijn puurste vorm.

De Binnentuin in de Dorpsstraat 97p met Bloody Blues Bash. Een gloednieuwe bluesformatie uit Zoetermeer die garant staat voor een solide basis met een drummer waar de gitaristen stevig tegenaan kunnen leunen. Doe daarbij een flinke dosis Hammond en een brutale bluesharp... en het recept voor een geslaagde bluesavond is klaar.

Smaak & Vermaak in de Dorpsstraat 35 met Honky Tonk Bluesband. Begin jaren zeventig groeide deze formatie uit tot een populaire blues-band die in de wijde omgeving van Meppel furore maakte.

Café Lautrec aan de Leidsewallen 44 met Blues Willis. Freek Carels en Peter van den Heuvel een gitarist en een zanger, that's it!

Clooney aan het Stadhuisplein 19-20 met Mainline 55. Live muziek wil je niet alleen horen maar ook zien en voelen. Rock’n’roll die siddert door je aderen en een podiumact waarbij je niet stil kunt bliiven zitten.

Queen of Hearts aan het Stadhuisplein 15 met The Dynaflow ft. Fossen & van Zanen. Bassist Jan Markus uit Zoetermeer en drummer Eduard Nijenhuis uit Den Haag kennen elkaar vanaf 2006. Vanaf die tijd hebben zij in verschillende formaties opgetreden.

The Old Pal aan het Oostwaarts 4 met BlueSpirit. BlueSpirit bestaat uit muzikanten uit de Haagse regio, die al jaren in allerlei andere (blues)bands hun sporen verdiend hebben.

Grand café Vrienden aan het Oostwaarts 8 met Big Cats. Haags icoon en muzikale duizendpoot Kees Kingsize is met zijn diepe, bluesy stem al jarenlang op de podia in en om Den Haag te vinden.

-advertenties-

-goede doel-