20170513 103684Wethouder Margreet van Driel van Sport overhandigde  zaterdag het BOB-pakket aan voetbalvereniging DWO. Daarmee gaat de campagne van start ‘Bob in de sportkantine’ regionaal van start.

 

Ieder jaar is er een landelijke campagne ‘Bob in de sportkantine’. Deze campagne is erop gericht te voorkomen dat sporters en supporters die alcohol hebben gedronken in de sportkantine achter het stuur kruipen. Tijdens deze campagne kunnen sportverenigingen o.a. een campagnepakket aanvragen, een gratis training ‘verantwoord alcohol schenken’ volgen en diverse prijzen winnen. De campagne ging dit jaar van start bij het Zoetermeerse DWO, met activiteiten voor de jeugdleden en een kwis voor de oudere leden.

De middenstip op het voetbalveld werd vervangen door de gigantische BOB middenstip om aandacht te vragen voor de BOB campagne. Na de kick-off, de eerste officiële handeling van de kersverse wethouder van Driel, werd de laatste wedstrijd van het seizoen van het eerste elftal van DWO gespeeld. Door winst met 4-2 op Spartaan 20 eindigt DWO 1 in het linker rijtje op de zesde plaats.

 

20170513 103680  20170513 103681 

 

Video door: Fred Wolters, Wolters Producties

 

-advertenties-

-goede doel-