Foto550 LCSCCUSR

Wandelliefhebbers opgelet! Op zaterdag en zondag 20-21 mei wordt voor de dertiende maal de Floravontuur wandeltocht georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer en Sportief Wandelgroep Zoetermeer. Een tweedaagse wandeling, met routes variërend in lengte van 5 tot 40 kilometer, die u meenemen door de veelzijdige architectuur van de stad en door de prachtigste stukken natuur.

De 25 en 40 km zijn op beide dagen verschillend en een goede oefening voor de vierdaagse. Onderweg is er voldoende gelegenheid om even bij te komen onder het genot van een natje en droogje. De organisatie hoopt u te mogen begroeten op de dertiende Floravontuur Wandeltocht op zaterdag en zondag 20-21 mei.

Afstanden
De routes voor dit jaar zijn 5, 10, 15, 25 en 40 km. De korte afstanden zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, mensen met een beperking of de recreatieve wandelaar. De lange afstanden zijn meer voor de geoefende loper en zijn een prima training voor bijvoorbeeld de vierdaagse. Ook Nordic Walkers zijn welkom. Hiervoor zijn de afstanden 10 & 15 km geschikt.

Puzzeltocht
Dit jaar is er wederom op beide dagen op de 5 en 10 km een foto-puzzeltocht. Aan de hand van foto’s kunnen kinderen/volwassenen de route lopen. Leuke bezigheid voor in het weekend! Onderweg zoeken naar de punten die gefotografeerd zijn en zo de route lopen. Met deze foto-puzzelwandeltocht kunnen verschillende prijzen worden gewonnen.

Starttijden
Start- en eindpunt is SnowWorld Zoetermeer aan de Buytenparklaan 30. De starttijd voor de verschillende wandelroutes zijn  terug te vinden op www.zoetermeerbruist.nl, zoek op Tweedaagse Floravontuur Wandeltocht. Finishen kan tot uiterlijk 17:00 uur.

Inschrijven
Op de dag zelf kan men zich inschrijven tijdens de openingstijden van het startbureau. Voorinschrijven is alleen mogelijk voor de deelnemers aan de tweedaagse. Schrijft u vooraf in dan betaald u € 6,50. Het inschrijfgeld bedraagt per dag € 4,- per persoon. Leden van een wandelbond krijgen 0,50 cent korting. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50. Groepen meer dan 10 personen € 3,- of € 6,- per volwassenen.

Inschrijven voor de tweedaagse 20 en 21 mei: Maak € 6,50 over op NL32ABNA0410606707 onder vermelding van naam, aantal personen en afstand.

Onderweg kunt u gebruik maken van ondersteunende faciliteiten en is er de gehele dag EHBO aanwezig. Bij de verschillende rustpunten is het mogelijk om eten en drinken te kopen.

De wandeling komt mede tot stand door Fonds 1818, Tekstbeeld, SnowWorld Zoetermeer,  Sportief Wandelgroep Zoetermeer en KNBLO.

-advertenties-

-goede doel-