uitnodiging Raamwerk installatie door Petra Wiek vkDe galerieruimte van Ateliers BaZtille verandert op 5 juni 2017, tweede Pinksterdag, tijdelijk in een werkplaats. Het kunstwerk Raamwerk, door Petra Wiek, zal ter plekke ontstaan.

 

fossenBeleef 25 jaar ‘revival’ van blues, rock en meer op deze jubileum-editie van hét muziekspektakel Zoetermeer Blues! Zaterdag barst het evenement pas echt goed los met 25 bands over 4 podia verdeeld over het centrum rond de ‘Grote Dobbe’.

DSC09826a wMei 2017 is als geheel een fraaie lentemaand geworden. Daar zag het in het begin van de maand helemaal niet naar uit. In de eerste 10 dagen van de maand bleef het kille weer van eind april namelijk aanhouden. Er werd toen gemopperd over een slecht voorjaar.

Franse les 310517 002

‘Merci. Au revoir!’ met deze woorden sloten een aantal kinderen van de KBS De Spelevaert vandaag het seizoen Franse les af. De kinderen hebben het hele schooljaar Franse les gekregen op woensdag als extra uitdaging. Ze vonden het heel leuk en interessant.

Kruiken SMZHet Stadsmuseum Zoetermeer besteedt in een speciaal Verzamelkabinet aandacht aan bijzondere verzamelingen. Tot en met 27 augustus 2017 is het Verzamelkabinet ingericht als Kruiken-kabinet met een selectie uit de verzameling van Trix Bregman.

-advertenties-

-goede doel-