ballonnen SpelevaertDe Spelevaert in Seghwaert organiseert een heuse Lentemarkt. Dit feest zal op het schoolplein plaatsvinden op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur. Er zijn vele leuke activiteiten en iedereen van de school en uit de omgeving, die belangstelling heeft, is welkom!

Ook broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes, neefjes/nichtjes etc, die niet op school zitten zijn van harte welkom op de Lentemarkt. Er zullen flink wat spelletjes zijn voor alle leeftijden (b.v. luchtkussens, blik gooien, boogschieten enz.), die de kinderen met een knip-spellenkaart kunnen doen. De kaart kost €2,50 voor alle spellen en iets lekkers. Deze kaarten zijn op de dag zelf verkrijgbaar.
Verder is er tevens een restaurant, waar koffie, thee, limonade, taart, koek en andere lekkere dingen verkrijgbaar zijn voor een gering bedrag. Eveneens is er een barbecue met saté.

 

Rommelmarkt en goed doel

Er is ook een rommelmarkt, waarvoor de kinderen van de school met hun ouders een gratis plekje kunnen reserveren. Vrijwilligers van KIKA staan bij een speelgoedkraam. De opbrengst hiervan is uiteraard voor het goede doel, KIKA. Namens de school is er een kinderkledingkraam, wenskaartenkraam en boekenkraam.

U vindt basisschool De Spelevaert aan de Irisvaart 2-4 in Seghwaert.

-advertenties-

-goede doel-