Samenloop Dag tweeNr 169De commissie ‘Eregasten’ van SamenLoop voor Hoop Zoetermeer geeft dinsdag 4 april bij JJ Music House een presentatie over de speciale verwendag voor (ex)kankerpatiënten. Deze bijzondere verwendag wordt op zaterdag 20 mei gehouden tijdens het 24-uurs wandelevenement van KWF Kankerbestrijding.

Eregasten een dag lang in het zonnetje zetten en van top tot teen laten stralen. Dat is wat commissie ‘Eregasten’ onder leiding van Heidy Gerneraad en Margreet de Ridder met behulp van vele vrijwilligers in de gezondheid-, beauty- en horecabranche wil bewerkstelligen. “Voor ‘eregasten’ die 24 uur bezig zijn met hun ziekte of mensen die kanker hebben overwonnen een geweldige verwendag verzorgen, dat is toch fantastisch om te mogen doen”, roepen de dames enthousiast in koor.

 

Niets moet, alles mag

Mensen die ziek zijn of kanker hebben overwonnen - jong, oud, dames en heren - zijn samen met partner, vriend(in), buurvrouw of kennis van harte welkom voor de presentatie op 4 april. Bij de inloop vanaf 19.45 uur biedt JJ Music House de eregasten een gratis kopje koffie aan. Tijdens de avond kunnen de eregasten kennis maken met de vrijwilligers, van kapper tot fysiotherapeut en van visagiste tot pedicure. Daarnaast presenteren de dames de activiteiten die op de agenda staan voor mei en verrassingen die worden geschonken door het bedrijfsleven. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Heidy benadrukt dat de verwendag wordt verzorgd onder het motto: niets moet, alles mag!

 

Aanmelden

Aanmelden voor de verwendag kan tijdens de informatie-avond bij Heidy en Margreet. Wilt u deelnemen aan de verwendag op 20 mei, maar bent u niet in de gelegenheid op 4 april te komen, stuur dan een email naar Heidy Gemeraad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Bent u geen (ex)kankerpatiënt, maar heeft u een ziek familielid, dierbare, vriend(in) of buurman/vrouw die u deze verwendag van harte gunt? Maak hem of haar attent op deze fantastische dag.

-advertenties-

-goede doel-