Karin bakvormenToe aan de lente? Op dinsdag 21 maart van 19 tot 22 uur is er in de Hoofdbibliotheek de allereerste Lekkere Lente Ladies Night! Tientallen standhouders staan klaar om de bezoeksters te verwennen. Voor alle vriendinnen, moeders, dochters, collega’s en kennissen!

Bezoeksters kunnen komen luisteren naar, en proeven bij kookboekenpersonality Karin Luiten (Koken met Karin, Koken zonder pakjes en zakjes), wegzwijmelen bij een demonstratie Zouk-dansen, zich heerlijk laten masseren of een sierlijke henna-tattoo halen. Ook vertelt schrijfster Desiree Janssen van ‘Vrij onder de sluier’ over haar op echte ervaringen gebaseerde boek dat zich afspeelt in Saoedi-Arabië. Er is Italiaans ijs, een chocoladeproeverij, een modeshow, een nagelsalon en hairstylingadvies, demonstraties, workshops en nog veel meer. Én als kers op de taart kunnen gasten een gratis bibliotheek-proefabonnement meekrijgen.
De Lekkere Lente Ladies Night vindt plaats in de Hoofdbibliotheek, Duitslandlaan 440. Tickets zijn verkrijgbaar voor €4 in de voorverkoop bij online reserveren ( www.bibliotheek-zoetermeer.nl ) en bij afhalen aan de balie op de eerste verdieping. Aan de deur tijdens het evenement kosten tickets €5. Zoetermeerpashouders kunnen op vertoon van hun pas een gratis ticket afhalen bij de balie.

Let op: de lezing van Karin Luiten is om 19:30 uur en vol=vol.
 

-advertenties-

-goede doel-