20170415 100698De Sinti Ink Tattoo Conventie in Silverdome trekt vele bezoekers uit het hele land en zelfs van over de landsgrenzen. Veel fans komen om zich door de speciale Tattoo artiesten ter plekke te laten tatoeëren of om inspiratie op te doen. De Conventie is nog tot en met maandag te bezoeken.

 

dennisDrie dagen lang zullen Tattoo artiesten van over de hele wereld hun kunsten laten zien op de Sinti Ink Tattoo Conventie in Silverdome. Naast de mooiste tattoos is er op 15-16-17 april ook veel muziek en zijn er vele andere activiteiten.

Piet MondriaanPiet Mondriaan is de bekendste kunstenaar van de internationale kunstbeweging De Stijl. 2017 is het jubileumjaar van deze kunstbeweging. In een cultuurlezing op donderdag 13 april gaat u, geleid door Gemeentemuseum-docent Hoo Man Chan, op een kleurrijke ontdekkingsreis door het veelzijdige oeuvre en artistieke leven van de Nederlandse kunstenaar.

rondvaartDit jaar start op 15 april het vaarseizoen van de rondvaarten in Zoetermeer, twee weken later dan gepland. Het uitstel was noodzakelijk door pech van de zware storm en regen waardoor de boot gedeeltelijk onder water kwam te staan met als gevolg motorschade en anderzijds door werkzaamheden aan de Geerbrug waardoor de doorvaart geheel afgesloten is geweest.

Samenloop Dag tweeNr 169De commissie ‘Eregasten’ van SamenLoop voor Hoop Zoetermeer geeft dinsdag 4 april bij JJ Music House een presentatie over de speciale verwendag voor (ex)kankerpatiënten. Deze bijzondere verwendag wordt op zaterdag 20 mei gehouden tijdens het 24-uurs wandelevenement van KWF Kankerbestrijding.

-advertenties-

-goede doel-