Correctbook1Stichting Kwasa doneert herbruikbare schriften in strijd tegen analfabetisme in Zuid-Afrika. De stichting die haar bestuur heeft in Zoetermeer werkt nauw samen met Correctbook.nl om kinderen kinderen te laten leren. De driehonderd herbruikbare schriften zijn voor kleuterscholen. De kinderen kunnen na het schrijven hun tekst weer uitwissen.

oh nw winkelcentrumWoont u in Oosterheem en wilt u meepraten over de veiligheid in uw wijk? Dan bent u van harte welkom op de wijkveiligheidsavond op woensdag 8 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Het programma start om 20.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in basisschool Florence Nightingale aan het Zanzibarplein 90.

participarte open dagDe laatste weken is er hard gewerkt in de Creatieve Werkplaats op de 1e etage van de Ambachtenwerkplaats aan de Vrouwenhuiswaard 7 Zoetermeer. Sinds februari is hier de Stichting ParticipARTe gehuisvest. Hoofddoelstelling van ParticipARTe is om mensen die een afstand tot de samenleving ervaren middels kunstzinnige uitingen hun talenten (opnieuw) te laten ontdekken.

specsavers actieSpecsavers Zoetermeer heeft een bedrag van € 1.469,65 euro aan Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. geschonken. Stichting Specsavers Steunt steunt al vijf jaar lokale doelen in Nederland. Na een spannende stemronde is Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst Den Haag e.o. verkozen tot goed doel dat in 2016 werd gesteund door Specsavers Zoetermeer. Voor elke verkochte bril of verkocht hoortoestel heeft dit filiaal een donatie aan deze stichting gedaan die sinds 2013 ook werkzaam is in Zoetermeer.

kinderen actief zoetermeerServiceclub Kiwanis Zoetermeer organiseert op zaterdag 18 maart 2017 geheel gratis een stoere activiteit bij Attractiecentrum Zoetermeer voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een Zoetermeerpas. Aanmelden kan nog tot 3 maart.

-advertenties-

-goede doel-