Izaline Calister 2Zondag 5 februari zal in The Golden Tulip Zoetermeer Jazz Club aan de Kinderen van Versteegplein (bij de Boerhaavelaan) weer een interessant concert worden gehouden in het kader van Fascinating Jazz. Die middag staat de bekende vocaliste Izaline Calister met haar trio, bestaande uit Ed Verhoef, gitaar en Angelo Verploegen, trompet, garant voor een leuk, swingend en uitermate spontaan jazzconcert.

Izaline is afkomstig uit Curaçao, maar woont al een hele poos in Nederland. Met haar mooie en swingende stem heeft ze keer op keer haar publiek weer voor haar weten te winnen! Met twee ijzersterke begeleiders belooft dit weer een hele gezellige jazzmiddag te worden.

De entree is € 8,50 en aanvang is 15:00 uur. Zaal open 14:30 uur. Desgewenst kunnen bezoekers van Fascinating Jazz na afloop van het concert gebruikmaken van het Jazzmenu, een 3 gangen keuzemenu voor de gereduceerde prijs van € 24,95 per couvert, kijk voor meer info op www.fascinatingjazz.nl  Door de inmiddels grote belangstelling is het raadzaam om uw plaats(en ) te reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-