Vrouwendag 007Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag organiseert op woensdag 8 maart in het Stedelijk College voor alle vrouwen van Zoetermeer een de jaarlijkse Internationale Vrouwendag met het thema “Vrouwen – Achter Gesloten Deuren”. De organisatie is nog op zoek naar workshops voor deze dag.

Vaak weten wij niet wat er achter gesloten deuren gebeurt. Wat te denken van vrouwen die opgesloten zitten, vrouwen die worden mishandeld, vrouwen die zich moeten prostitueren, vrouwen die als slavin worden gehouden, enzovoort.

Voor de viering op 8 maart is Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag op zoek naar vrouwen of vrouwenorganisaties, zonder commerciële bedoelingen, die een workshop willen geven. Het moet wel met het thema te maken hebben. Iedereen die denkt een leuke workshop aan te kunnen bieden wordt van harte uitgenodigd om zich aan te melden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06-33401663.

 

-advertenties-

-goede doel-