20170119 96938

De eerste klanten van het Pick up point met medewerkster Nina en manager Benny van Verseveld

 

Albert Heijn Rokkeveen heeft in het winkelcentrum het eerste Pick up point in Zoetermeer geopend. Bij een Pick up point kunnen mensen boodschappen ophalen die ze via internet besteld hebben. Gemakkelijk bestellen via internet en de boodschappen ophalen na je werk, als het jou uitkomt.


De eerste klanten die donderdagmiddag 19 januari hun boodschappen kwamen ophalen werden door Albert Heijn manager Benny van Verseveld extra verwend met een mooie bos bloemen. De klanten vonden het een mooie service van de supermarkt, omdat je nu niet thuis hoeft te blijven om te wachten tot de boodschappen bezorgd worden, maar zelf kunt langsrijden op de tijd die voor jou handig is.

Het is het eerste pick up point van Albert Heijn, en vanaf nu geopend op maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 16 tot 19 uur. Manager Benny van Verseveld en enkele medewerkers hebben stage gelopen bij de Albert Heijn in Waddinxveen, waar al langer een Pick up point is. Zo konden zij alvast kijken wat er precies nodig is om het uitgiftepunt te starten. In het magazijn werd ruimte vrij gemaakt om de kratten en speciale vriesdozen neer te zetten. In deze dozen zitten speciale koelelementen die ervoor zorgen dat allen boodschappen perfect op temperatuur blijven tot ze worden opgehaald door de klant.

-advertenties-

-goede doel-