rapaljeDe bekende Nederlandse folkband Rapalje komt vrijdag 20 januari met hun gloednieuwe theatershow naar het Stadstheater Zoetermeer. Al ruim 10 jaar is Rapalje erg succesvol in de Nederlandse theaters. Voor het seizoen 2017/2018 hebben ze een geheel nieuwe show met de toepasselijke naam 'Folk 'n' Roll'.

De show is gebaseerd op de documentaire 'A Folk 'n' Roll Journey' die over de band gemaakt is en welke in 2014 in een uitverkochte Pathé bioscoop in première ging. Het publiek staat een avond vol anekdotes, hilariteit, Ierse dans, vuur en natuurlijk heel veel muziek te wachten, waarbij ze meegenomen worden op een onvergetelijke reis door de wereld van folk. De eerste show van deze tour is met groot enthousiasme ontvangen en kreeg lovende kritieken van de lokale pers, waaronder 'lust voor het oog' en ' Rapalje brengt zaal in beroering'.

De band kondigt bovendien aan dat de show in het Stadstheater Zoetermeer extra bijzonder wordt; de filmcrew die verantwoordelijk was voor de documentaire zal deze avond in het theater aanwezig zijn om de show te filmen.

 

Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar via de website en de kassa van het Stadstheater.

rapalje2

-advertenties-

-goede doel-