20160923 89548De Volharding Zoetermeer organiseert zaterdag 21 januari een informatieve en feestelijke middag in ‘De Uitkijk’ van Parousia. Leden van de vereniging geven informatie over de vele activiteiten die georganiseerd worden.

Op de Volhardingbeurs zijn de verschillende diensten van De Volharding vertegenwoordigd. Natuurlijk staan de koffie en thee bij binnenkomst klaar. Er zullen dansdemonstraties zijn en er is een selectie van de artikelen uit de Voordeelwinkel aanwezig. Met de Volharding Voordeelpas krijgt u altijd 20% korting op de producten. Het programma wordt afgesloten door het Zoetermeerse koor Invasion.

 

Weet u wat De Volharding allemaal voor u kan betekenen?

De Coöperatieve Uitvaartvereniging de Volharding (CUVO) werd in 1935 opgericht. De vereniging gaat tegenwoordig door het leven als De Volharding omdat er veel meer gedaan wordt dan informeren en adviseren over uitvaarten alleen. Zo is er bijvoorbeeld het ‘Blijmaker-programma’, waarbij vrijwilligers bij mensen thuis langs komen voor een gesprekje, wandeling of spelletje. Er worden verschillende workshops en informatie avonden verzorgd en sinds juli 2016 rijdt de Volhardingbus ook in Zoetermeer. Leden kunnen hier gebruik van maken voor een vergoeding van maar €2,50 per persoon.

Komt u ook naar de Dag van De Volharding Zoetermeer? Laat het even weten! U kunt zich aanmelden via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 079-203 30 95.

 

Het programma is als volgt:

13.30 uur:                             Start Volhardingbeurs

14.00 uur:                             Dansdemonstraties

14.45 uur:                             Welkom door de heer Jenner, voorzitter van De Volharding Zoetermeer

15.00 uur:                             Optreden Invasion

16.00 uur:                             Einde

 

Foto: de officiële start van de Volhardingbus in september 2016, Volhardingbus zoetermeer maakt mensen blij

-advertenties-

-goede doel-