20170205 97351Baby's, peuters en kleuters konden zondagochtend op ontdekkingsreis in de wereld van de boeken. De Hoofdbibliotheek organiseerde speciaal voor de allerjongsten de
Baby-, Peuter- en Kleutermarkt, met heel veel informatie, voorstellingen, workshops en natuurlijk heel veel boeken!

Joke MeijerHet landschap is voor Joke Meijer een belangrijk thema. Haar schilderijen zijn van 28 januari t/m 23 februari te zien in het Terratorium. Het ingewikkelde lijnenspel, het perspectief, licht en vorm zijn de belangrijkste elementen. Ook andere natuurthema’s, zoals bomen, krijgen veel aandacht.

renovatiewinkelGratis advies over alle mogelijkheden die er zijn om je woning te verduurzamen. Daarvoor staat de Renovatiewinkel, die vanaf mei langs de wijken in Zoetermeer gaat rijden. Jozien Kruizinga van bureau Reimarkt, dat de Renovatiewinkel gaat beheren, sloot hiervoor gisteren een zogenoemde Greendeal met wethouder Robin Paalvast (D66, Groen en Duurzaam) van de gemeente Zoetermeer.

Artboard 1 copyEind juni 2017 is in het Buytenpark de beroemde rockmusical Jesus Christ Superstar te zien. Hiermee viert producent Storytellers het twintigjarig jubileum van het openluchttheater in het Buytenpark. Voor Jesus Christ Superstar is Storytellers op zoek naar medewerkers voor zowel voor als achter de schermen. Iedereen die geïnteresseerd is in helpen met decorbouw, theatertechniek en kostuums is van harte welkom bij de productie.

theater kwadrant7De komende twee maanden is het erop of eronder voor amateurtheater Greg en Baud. Het Kwadrant gebouw waar ze nu zitten, sluit op 1 april en een definitieve oplossing is er nog niet. Staan de 500 vrijwilligers en leerlingen van Greg en Baud Productions in april op straat of wordt er nog een oplossing gevonden?

-advertenties-

-goede doel-