ClubmagnumPer direct heeft burgemeester Charlie Aptroot uitgaansgelegenheid Club Magnum laten sluiten. Deze club aan de Van der Hagenstraat 7 moet voor onbepaalde tijd op slot. In een persbericht laat de burgemeester weten:


“Langs deze weg informeer ik u over de besluiten die ik vandaag ten aanzien van Club Magnum aan de Van der Hagenstraat 7 heb genomen.
Ik heb besloten de op basis van de Drank- en Horecawet verstrekte vergunning met onmiddellijke ingang in te trekken. Tevens heb ik besloten Club Magnum met onmiddellijke ingang voor onbepaalde tijd te sluiten. Deze besluiten heb ik mede gebaseerd op een advies van het Landelijk Bureau Bibob. In het kader van de vertrouwelijkheid kan ik hierover verder geen mededelingen doen.”

 

Er is een grote kans dat de overlast die de feesten regelmatig geven hiervan een onderdeel is. Eerder al dreigde er sluiting van deze en een andere club. Dit werd toen voorkomen door de beveiligingsmaatregelen die de clubs toen hebben genomen.

 

Op de facebook pagina van Club Magnum staat:
Gisteren om 14:09 ·

Geachte bezoekers, door onvoorziene omstandigheden moeten wij tot onze grote spijt onze deuren voor onbepaalde tijd sluiten. Houd onze socialmedia in de gaten voor nieuws. Nogmaals, excuses, alvast een fijne jaarwisseling gewenst.

 

-advertenties-

-goede doel-