Vlammen in de Nacht Pers 1Met oudejaarsnacht barst het festival Vlammen in de Nacht los in Attractiecentrum Zoetermeer. Dit leuke festival is voor jongeren van 16 tot 25 jaar. Net als voorgaande jaren zijn er bekende artiesten aanwezig met live optredens.

Dit jaar staan dj’s Mamo en Nick Vall op het podium, bekend bij vele Zoetermeerse jongeren . Matsoe Matsoe en Outsiders zorgen voor een feestelijke sfeer, net als performers van een exclusieve dj show van StukTV, bekend op YouTube. Als klap op de vuurpijl treedt Jayh op, populair door de hits “Bobbel”, “Draai Zo” en “Mooie dag”. 

Meer informatie

Het feest start om 00:30 uur en duurt tot 05:00 uur. De kaarten voor het feest zijn €15,- excl. servicekosten. Meer informatie over het feest en over de kaartverkoop kan je vinden op www.vlammenindenacht.nl

Ook kan je veilig van en naar het festival komen door gebruik te maken van de gratis pendelbussen die ingezet worden. De route hiervan staat op www.vlammenindenacht.nl. In de bussen zullen beveiligers aanwezig zijn.

-advertenties-

-goede doel-