20151024 68950Sloten leeghalen en waterbeestjes bekijken, op de natuurwerkdag, zaterdag 7 november zijn er ook veel activiteiten in de natuurtuin van Zoetermeer. Er zijn speciale activiteiten voor kinderen, zo kunnen zij met zoekkaarten zelf uitzoeken welke kleine beestjes er in de tuin leven.

logo zosamen130pxMantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. Daarom wil de gemeente Zoetermeer alle mantelzorgers in het zonnetje zetten die langdurig en intensief zorgen voor een inwoner uit deze stad: de mantelzorgpas.

HallowStadsHart 4Halloween is groots gevierd in Zoetermeer dit jaar. In zowel de Dorpsstraat als het Stadshart was genoeg om te beven en te rillen in Thriller city. Bekijk onze videoreportage met alle zombies, halfonthoofde , geesten en spoken.

 

HallowStadsHart 1Geesten, demonen, zombies en ander gespuis maakte op vrijdagavond 30 oktober het Stadshart onveilig tijdens de Halloween Parade. Dit jaar voor de tweede maal georganiseerd met nog meer publiek. Het enthousiasme voor dit evenement neemt griezelige vormen aan.

 

BierproeverijStichting Hapje Zoetermeer gaat in samenwerking met kelder café The Old Blind Mole en brouwerij Van Moll zijn eerste bierproeverij organiseren. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 28 november 2015 in The Old Blind Mole, aanvang 19:30 uur.

-advertenties-

-goede doel-