20140712 21371Dans zaterdag 11 juli van 10:00 uur tot 22:00 uur mee op dé Sweetlake Rock-‘n-Roll Revival Dag op Winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer. De gehele dag door spelen er live bands op diverse plekken in het centrum. De line-up bestaat onder meer uit Crazy Cadillac, Big Caz & the 4 Bobs, Mainline 55, Five Guys Named Joe en Dee-Ann and the Nightcaptains!

En uiteraard is er ook dit jaar weer een fifties markt, zijn er dansdemonstraties te aanschouwen, worden er dansworkshops gegeven, staan er tal van American Classic Cars die je kunt bewonderen en is er een heuse 50’s kinderwagen parade. Save the date en zorg ervoor dat je er ook deze Sweetlake Rock-‘n-Roll Revival Dag bij bent! Entree is gratis. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door winkelcentrum Oosterheem in samenwerking met Stichting Dance to the 60’s.

 

Het programma:

Een heuze fifties markt:

Op deze retromarkt zijn attributen te zien en te koop uit de fifties en sixties. Ook is er een groot aanbod van diverse kleding uit die periode, alsmede rock ‘n’ roll dansschoenen. Heel veel hebbedingetjes, maar ook CD’s, platen en DVD's.

Classic Cars & Bikes Show:

Rock n Roll Street ZoetermeerDe mooiste classic cars & Bikes zullen in en om het winkelcentrum staan, Veel chroom van o.a. Caddilacs, Chevrolets en andere bakende merken. Vergeet uw fototoestel niet want ook deze rock-mobielen stelen de show!

De Kinderwagenparade:

De parades zijn ware happeningen met een ontspannen sfeer en veel plezier. In de parades lopen we met klassieke kinderwagens tot ca. 1970. Veelal lopen de dames ook in bijpassende vintage kleding.

 

Dance to the 60's:

Dé Rock and roll dansschool van Zuid-Holland voor danslessen en dansshows... bekend van o.a. de televisie met Everybody Dance Now, Herrie in de Keuken, Tijd voor Max, De BZT Show, Special van Herman van Veen, Man Bijt Hond, Idols, Upc reclame, Nederland in Beweging, HoeZo? van Bart Peters, Het kersthuis (TV West) en een aantal clips met Johnny Valentino Deze dansclub zal deze dag aanwezig zijn met enthousiaste dansparen in stijl; Petticoats, Vetkuiven, Suikerspinkapsels en Puntschoenen.... Het is pas feest als Dance to the 60's is geweest! www.dancetothesixties.nl

 

-advertenties-

-goede doel-