IMG 9242Afgelopen vrijdagavond organiseerde korfbalvereniging Avanti uit Pijnacker een actieve en gevarieerde korfbalclinic voor 30 maatjes van Jong Perspectief. Jongeren en vrijwilligers in de leeftijd van 7 t/m 60 jaar werden uitgedaagd door Kees van Wijk (trainer bij Avanti) en hij werd geassisteerd door Evelien, Naomi en Nina die zelf lid zijn van deze vereniging.

De maatjes beleefden een sportieve avond. Na diverse oefeningen om de balvaardigheid te trainen en leren schieten op de korf was het tijd voor een partijtje en kon het geleerde in de praktijk gebracht worden. Het was een zeer geslaagde avond. “Dit moeten we vaker doen, zulke actieve groepsactiviteiten”, zei een vrijwilliger na afloop. Het was mooi om te ervaren hoe de sportverenigingen in Pijnacker-Nootdorp zich voor de maatjes hebben ingezet: Avanti met de korfbalclinic en SVNootdorp door de kantine ter beschikking te stellen.

Wilt u meer weten over dit leuke maar vooral zinvolle vrijwilligerswerk binnen Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp en Lansingerland dan kunt u onze website bezoeken. Deze staat boordevol informatie over wat het inhoudt om maatje worden van een jongere. www.jongperspectief.nl.

-advertenties-

-goede doel-