Best of FiveOok zin om weer eens een avond te genieten op de live klanken van de grootste Disco en Soulhits uit de 70’s & 80’s? Dat kan!

Zaterdag 28 februari in JJ Music House staat de Dancenight Disco & Soul live helemaal in het teken van de 70’s & 80’s. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de bekende Zoetermeerse band Best of Five een thema-avond gemaakt met uitsluitend nummers uit dit fantastische danstijdperk. Wie herinnert zich nog de hits uit de hoogtijdagen van 70’s & 80’s met onder andere Dan Hartman, Tavares, Sister Sledge, Kool & the Gang, Donna Summer, Earth, Wind & Fire, Chic en nog vele anderen. Het staat allemaal op het programma!

Kom weer even terug in de tijd, lekker meezingen en dansen op deze bekende hits. Laat je jeugd herleven op zaterdag 28 februari vanaf 22.00 uur in JJ Musichouse. Voor meer informatie www.jjmusichouse.nl

JJ Music House ligt in het Van Tuyllpark. Route: volg aan het einde van de Van der Hagenstraat het fietspad, na 200 meter rechts ligt JJ Music House (nr. 34A)

-advertenties-

-goede doel-