vakantiebieb2 bannerKinderen die gedurende de zomervakantie bijna niet lezen, kunnen maar liefst 1 tot 2 AVIniveaus terugvallen in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek. Lezen in de zomervakantie is daarom belangrijk en dat kan ook heel goed digitaal met de VakantieBiebapp. Er is een divers aanbod met grappige, avontuurlijke en spannende boeken voor zowel jongens als meisjes. Download de gratis app op uw tablet of mobiele telefoon via App Store of Google Play!

Voor de onderbouw is er bijvoorbeeld ‘Zwaarden en zweefmolens: de piraten van hiernaast’ van Reggie Naus en ‘Hup Fien!’ van Harmen van Straaten. Voor de bovenbouw ‘Het leven van een loser’ van Jeff Kinney en ‘De verschrikkelijke badmeester’ van Jozua Douglas. Kinderen en volwassenen met dyslexie kunnen de e-books in een aangepast lettertype lezen.

Bestsellers

Bestsellerschrijvers als Herman Koch, Saskia Noort, Nicci French staan erbij net als Stephen King. Of het meeslepende ‘Toen ik je zag’ van Isa Hoes. Qua tijdschriften is er keus uit de WK-special van Hard gras, Libelle, Flair, Panorama en Fashionata. Inspiratie én de juiste woorden en zinnen zijn te vinden in de reis- en taalgidsjes.

Lezen zonder internet

De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via App Store of Google Play. Heeft u de VakantieBieb app al eerder gedownload, zorg dan eerst voor een update (indien niet automatisch, dan handmatig). Daarna wordt het aanbod zichtbaar en kunt u uw eigen boekenkast vullen met titels.

Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor de vakantie! De nieuwste versie van de VakantieBieb staat online van 1 juli t/m 31 augustus 2014. Kijk voor meer informatie op www.vakantiebieb.nl !

-advertenties-

-goede doel-