Vanaf deze week is het weer mogelijk om een boodschappenpakket te doneren aan gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank Zoetermeer. Sinds 2012 organiseert de businessclub van Netwerk Zoetermeer (voorheen Floravontuur Businessclub) samen met het bedrijfsleven deze actie.

winkelwagen volMeer dan 300 gezinnen in Zoetermeer zijn momenteel, tijdelijk of structureel, aangesloten bij de voedselbank. In deze tijd van corona is een goede weerstand en gezondheid extra belangrijk. Daarom kiest Netwerk Zoetermeer deze editie voor een extra goede basis en verantwoorde producten, voor boodschappen die de voedselbankgezinnen goed kunnen gebruiken. Denk hierbij aan verse groenten en vers fruit uit de eigen regio, maar ook koffie, gezond broodbeleg en volkoren producten. En om deze gezinnen ook nog een beetje feestelijk gevoel te geven in deze moeilijke tijden van de coronacrisis, ontvangen ze ook in hun boodschappenpakket enkele luxere producten die juist tijdens feestdagen goed van pas komen.


Wil je ook bijdragen? Je doneert al een voedselpakket voor € 10, -. Ga naar www.voedselbankactie.nl en doneer een pakket.

-advertenties-

-goede doel-