Schermafbeelding 2020 12 02 om 09.27.58De gemeente heeft er dit jaar voor gekozen om het oud & nieuw jongeren feest dit jaar digitaal aan te bieden. Een online dance-event met grote artiesten vanaf een speciale locatie. De organisatie First Noise events maakte gisteren de tweede artiest bekend.


De eerste artiest die bekend is gemaakt door de organisatie  was die van rapper Bizzy. De tweede artiest in de line-up van totaal zes is de groep Afro Bros.
Zij worden vergezelt door de Zoetermeerse DJ MC Chaos, waar ze geregeld mee samenwerken.Schermafbeelding 2020 12 02 om 09.25.45

Het online feest wordt gestreamd vanaf een geheime locatie en duurt van ‘s avond 22:00 tot ‘s nacht 04:00. Met een spetterend aftelmoment richting 2021. Organisator Maarten Dulst: “Normaal organiseren we dit feest voor 2500 jongeren in het Silverdome. Het is geweldig dat de gemeente ons heeft benaderd om toch iets te organiseren voor jongeren. Het kunnen regelen van grote artiesten voor deze avond is dan ook fantastisch”.

Rapper Bizzey is een grote naam in de muziekwereld en scoorde meerdere nummer 1 hits zowel nationaal als internationaal. Het DJ-duo Afro Bros is vooral bekend om productiewerk van de wereldwijde hit X van Nicky Jam & J, die viral ging op YouTube en 150 miljoen plays behaalde op Spotify. Organisator Maarten Dulst kruipt zelf ook achter de knoppen en trapt de avond af. De rest van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt en is te vinden op https://bit.ly/33zQJpT

Schermafbeelding 2020 12 02 om 09.28.52
Burgemeester Michel Bezuijen hoopt met het online-dance event de jongeren in de stad een spetterend oud & nieuw te bieden. Waarbij hij oproept om het feest vooral thuis te vieren. 

-advertenties-

-goede doel-