Sinterklaas heeft dit jaar aan de Stichting Present en aan de H. Nicolaasparochie gevraagd om Sinterklaas te helpen. Sinterklaas krijgt namelijk heel veel verlanglijstjes van kinderen uit gezinnen die zelf geen Sinterklaas kunnen vieren. 

Daarom is er een oproep gedaan aan alle parochianen van de Nicolaasparochie om een cadeau te doneren voor deze kinderen.

Foto Sympbolische Overhandiging Cadeaus2Sinterklaas is erg blij met alle cadeaus die hij heeft ontvangen van lieve Zoetermeerders. Gerda Griffioen, algemeen coördinator van Present Zoetermeer en Ronald van Berkel, diaken van de H. Nicolaasparochie zijn verheugd over de reacties. Ronald van Berkel: “Zo doen de parochianen van de H. Nicolaasparochie hun patroonheilige alle eer aan door het geven van hun cadeaus aan de gezinnen en kinderen in Zoetermeer die het heel hard nodig hebben”. “Precies datgene wat de Heilige Nicolaas ook in zijn tijd deed. En er is oog voor de Zoetermeerders die het niet zo breed hebben” voegt Gerda Griffioen daaraan toe. Leonie Link, coördinator van dit Sinterklaasproject sluit af door te zeggen: “Op 5 december worden heel veel kinderen blij gemaakt met mooie cadeaus. Deze actie geeft aan die blijheid een bijzonder tintje.”

-advertenties-

-goede doel-