2019 sinterklaasintocht 4Zoals te verwachten viel kan er dit jaar geen grote Sinterklaasintocht gehouden worden door de geldende coronamaatregelen. Het college heeft nog lange tijd nagedacht over alternatieven voor de intocht en heeft nu besloten tot een digitale intocht.

Door de verscherpte coronamaatregelen was het lastig om alternatieven te vinden voor de intocht, waar immers geen publiek bij mag. Er is nu gekozen om het Sinterklaasjournaal van de NTR te volgen en de ontvangst van Sinterklaas door Burgemeester Bezuijen volledig live online uit te zenden. Deze ontvangst zal volgende week, 21 november vanaf 13.00 uur, in Zoetermeer op vele verschillende kanalen online te zien zijn. De video van de online ontvangst zal ook via de basisscholen worden verspreid, zodat zoveel mogelijk kinderen dit zullen zien.

Tekeningen voor Sinterklaas

Kinderen die een mooie tekening voor de Sint hebben, kunnen deze naar het Stadhuis sturen. Burgemeester Bezuijen heeft deze week in het Sinterklaasjournaal laten weten dat hij er persoonlijk voor zorgt dat alle tekeningen van de Zoetermeerse kinderen bij Sinterklaas terecht komen.

-advertenties-

-goede doel-